No. 3

Det store hit skabt af Thomas og Felix fra Tyskland

Denne side vedligeholdes ikke længere, brug i stedet vibsereden-shop.dk/Myboshi no 3 her kan du se hele farvesortimentet og nye farver, du kan selvfølgelig også se hele udvalget i butikken.

Hvordan det hele begyndte:

Vores første hæklede hue blev skabt en kold og snefyldt vinteraften i januar 2009. Vi tilbragte 6 uger på et lille skisportssted i provinsen i Japan, for at lære japanske elever at stå på ski.

Da vi begyndte at kede os om aftenen efter den første uge, var vi glade, da en spansk kvindelig kollega viste os, hvordan man hækler. Vores første ”Boshi” (hue på japansk) blev færdig efter ca. 6 timer, men havde endnu en hel del skønhedsfejl.

Ved den anden hue begyndte vores hækleafhængighed. Da vi senere, på vores rejse rundt i Japan, mødte to australiere, som købte vores Boshi direkte fra vores hoveder, kom en forretningside hurtig til verden under aftenens karaoke party.

Da vi kommer hjem til Tyskland og opmuntret af at alle virker begejstret for vores farvestrålende huer, beslutter vi os for at grundlægge firmaet Myboshi.

Hos Vibsereden kan du få alt, hvad du behøver for at fremstille din helt egen Boshi – lige fra garn i 30 friske modefarver til en lille hækleguide, med opskrifter på 2 huer og et pandebånd.

Den nye Merinoulds stærke sider

Den rene merinould i Boshi No. 3 er af særlig høj kvalitet. Ved at anvende dette førsteklasses garn får du en Boshi-hue af ren uld, der er særlig varm og blød, men også åndbar. Det opfylder desuden et af de vigtigste kriterier for uld – det kradser ikke! Merinould har vist sig at være et enestående naturmateriale og et fornyeligt råstof. Det er let, elastisk og robust og er på grund af dets beskaffenhed ingen grobund for bakterier. Det er kimfrit og lugter ikke, selv efter lang tids brug. Materialet har en selvrensende effekt, som stimuleres ved ganske enkelt at lufte det i et fugtigt rum. Og hvis Boshi-huen skal vaskes, anbefaler vi håndvask i 40 grader varmt vand tilsat et mildt uldvaskemiddel. Garnnøglerne har en længde på 42 meter pr. 50 gram og huerne hækles med en hæklenål str. 6 – 7.